Books

L'aubrac, race d'un pays de résistants
Catherine Samson, preface by André Valadier, éditions Toute Latitude / Terres d'excellence, 2011.

Paroles de burons
Yves Garric, Fil d'ariane éditeur, 3rd edition 2004.

La Rusticité – L'animal, la race, le système d'élevage?
Edited by Bernard Hubert, chapter on the Aubrac breed by Claude Branger and André Valadier
Association française de pastoralisme / Agropolis international / Cardère éditeur, 2011.

(l'image ou la vidéo du bloc ne doit pas dépasser une largeur de 266px)

À la une

Découvrez l’émission des Racines et des Ailes
du 5 octobre 2011
«Gouts et saveurs de l'Aubrac»

En savoir plus

DES RACINES ET DES AILES

Sébastien Bras chooses the Laguiole that will be served at his and Michel Bras' three-star restaurant in the Jeune Montagne cooperative's cellar.

France 3 aired this broadcast on 5 October 2011.

(l'image ou la vidéo du bloc ne doit pas dépasser une largeur de 266px)

Latest news

"Des Racines et des Ailes"

France 3 aired this broadcast on 5 October 2011


En savoir plus

INTERVIEW WITH FRANÇOIS MAYNIER, FARMER-CHEESEMAKER

Laguiole AOP cheese farm producer François Maynier is interviewed for the Midi-Pyrénnées region and Irqualim (Midi-Pyrénées Regional Food Quality Institute). A Laguiole-based recipe is made at the La Chaumière restaurant (specify place).

Broadcast in November 2011 on the Irqualim site and local Toulouse television.


(l'image ou la vidéo du bloc ne doit pas dépasser une largeur de 266px)

Latest news

Interview with François Maynier, farmer-cheesemaker of Laguiole, A Laguiole-based recipe is made at the La Chaumière restaurant

En savoir plus

ALIGOT ON THE TF1 ONE O'CLOCK NEWS

Reportage about Aubrac aligot on the TF1 one o'clock news

Reportage TF1 Aligot


(l'image ou la vidéo du bloc ne doit pas dépasser une largeur de 266px)

À la une

Reportage TF1 Aligot

Reportage about Aubrac aligot on the TF1 one o'clock news, march 2012

En savoir plus